Peuterspeelzaal ‘t Porkenhoesie

De Hasselbraam biedt in Gieterveen peuterspeelzaal aan voor alle kinderen van 2 – 4 jaar. De peuterspeelzaal is gevestigd in het dorpshuis bij de basisschool.

Openingstijden
De opvang is elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend geopend van 08:15 uur tot 12:15 uur tijdens alle schoolweken. Voor opvang tijdens de vakanties kunt u kijken bij de kinderopvang.

Aanbod
Met speelhoeken is een gezellige ruimte gecreëerd. In de hoeken worden verschillende soorten activiteiten aangeboden. En we spelen altijd een tijdje buiten.
Aan de hand van de Piramide Methode werken we met thema’s die gaan over vertrouwde dingen waaraan we onze activiteiten, boekjes en liedjes koppelen. Piramide is een totaal peuterprogramma. Dit betekent dat er aandacht is voor alle ontwikkelingsgebieden van het kind.

Rekentool
Via de rekentool hiernaast kunt u de netto kosten voor de kinderopvang berekenen.

Aanmelding
Voor de aanmelding van uw kind, vragen wij u om gebruik te maken van het volgende Aanmeldingsformulier Peuteropvang.

Heeft u vragen of wilt u eens de sfeer komen proeven? Onze coördinator Marianne vertelt u in een persoonlijk gesprek graag meer over De Hasselbraam. U kunt haar bereiken op telefoonnummer (0599) 245401 of via e-mail marianne@kinderopvangdehasselbraam.nl.

Locaties Peuterspeelzaal

Locatie informatie

 

De rekenmodule wordt geladen,
een moment geduld aub....


Heb je een vraag over een van onze diensten of wil je een afspraak maken?

We helpen je graag verder!