Peuterspeelzaal ‘t Porkenhoesie

De Hasselbraam biedt in Gieterveen peuterspeelzaal aan voor alle kinderen van 2 – 4 jaar. De peuterspeelzaal is gevestigd in het dorpshuis bij de basisschool.

Openingstijden
De opvang is elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend geopend van 08:15 uur tot 12:15 uur tijdens alle schoolweken. Voor opvang tijdens de vakanties kunt u kijken bij de kinderopvang.

Aanbod
Met speelhoeken is een gezellige ruimte gecreëerd. In de hoeken worden verschillende soorten activiteiten aangeboden. En we spelen altijd een tijdje buiten.
Aan de hand van de Piramide Methode werken we met thema’s die gaan over vertrouwde dingen waaraan we onze activiteiten, boekjes en liedjes koppelen. Piramide is een totaal peuterprogramma. Dit betekent dat er aandacht is voor alle ontwikkelingsgebieden van het kind.

Tarieven

De eigen bijdrage is altijd afhankelijk van uw inkomen. Tweeverdieners, of alleenstaande ouders die werken, maken gebruik van de kinderopvangtoeslag. Voor ouders die geen gebruik kunnen maken van de kinderopvangtoeslag is er de gemeentelijke regeling, voor een tegemoetkoming in de kosten. Deze regeling wordt via de Hasselbraam aangevraagd. Naast uw bijdrage ontvangen wij dan een bijdrage van de Gemeente Aa en Hunze.

Heeft u vragen over de kosten, neem dan contact op met De Hasselbraam.

Aanmelding
Voor de aanmelding van uw kind, vragen wij u om gebruik te maken van het volgende aanmeldingsformulier.

Heeft u vragen of wilt u eens de sfeer komen proeven? Onze coördinator Janet vertelt u in een persoonlijk gesprek graag meer over De Hasselbraam. U kunt haar bereiken op telefoonnummer (0599) 245401 of via e-mail gieterveen@kinderopvangdehasselbraam.nl.

Heb je een vraag over een van onze diensten of wil je een afspraak maken?

We helpen je graag verder!