Opvang plus zorg

 

De Hasselbraam biedt u een unieke mogelijkheid, om dicht bij huis kinderen op te vangen waarbij een extra zorgvraag is. Centraal staat daarbij dat uw kind gewoon kind kan zijn en dat wij met u als ouders zorgen voor een leuke tijd in de opvang.  Uw kind wordt geplaatst in een reguliere groep en u kunt zelf de tijden aangeven dat u opvang nodig heeft.

Extra hulp kan soms nodig zijn in de vorm van lichamelijke zorg, zoals bijvoorbeeld sondevoeding of Diabetes mellitus. Het kan ook gaan om hulp bij een achterstand in de reguliere ontwikkeling door ziekte/ handicap.

Onze missie is het aanbieden van kwalitatief goede opvang in de leeftijd van 0-12 jaar. Vanuit een positieve benadering willen wij de ontwikkeling van uw kind proberen te stimuleren. Dit doen wij spelenderwijs doormiddel van passende activiteiten aan te bieden, die gekoppeld zijn aan een thema.

Samen met u kijken we wat er nodig is voor uw kind, maken we een plan en zorgen wij voor extra ondersteuning als dit nodig is.  Hiervoor werken we samen met diverse zorgverleners, zoals thuiszorg, fysiotherapie en logopedie. Op het gebied van ontwikkelingsachterstand, medische zorgvragen en gedragsproblemen werken we nauw samen met Kinderdagcentrum De vuurtoren in Emmen.

Elk kind is anders, dus als u denkt dat Opvang met Zorg iets voor uw kind kan betekenen neem dan vrijblijvend contact met Sonja Hilgenga – van Dam op om te kijken naar de mogelijkheden. Dit kan via info@kinderopvangdehasselbraam.nl.

 

Heeft u een vraag over een van onze diensten of wilt u een afspraak maken?

We helpen u graag verder!