Peuterspeelzaal ‘t Kikkertje

De Hasselbraam biedt in Gasselte peuterspeelzaal aan voor kinderen van 2 – 4 jaar. De peuterspeelzaal is gevestigd in het dorpshuis naast de basisschool.

Openingstijden
Peuterspeelzaal ‘t Kikkertje is van maandag tot en met donderdag van 08:15 uur tot 12:15 uur geopend tijdens alle schoolweken. Voor opvang tijdens de vakanties kunt u kijken bij de kinderopvang.

Aanbod
Met speelhoeken is een gezellige ruimte gecreëerd. In de hoeken worden verschillende soorten activiteiten aangeboden. En we spelen altijd een tijdje buiten.
Aan de hand van de Piramide Methode werken we met thema’s die gaan over vertrouwde dingen waaraan we onze activiteiten, boekjes en liedjes koppelen. Piramide is een totaal peuterprogramma. Dit betekent dat er aandacht is voor alle ontwikkelingsgebieden van het kind.

Tarieven

De eigen bijdrage is altijd afhankelijk van uw inkomen. Tweeverdieners, of alleenstaande ouders die werken, maken gebruik van de kinderopvangtoeslag. Voor ouders die geen gebruik kunnen maken van de kinderopvangtoeslag is er de gemeentelijke regeling, voor een tegemoetkoming in de kosten. Naast uw bijdrage ontvangen wij dan een bijdrage van de Gemeente Aa en Hunze.

Heeft u vragen over de kosten, neem dan contact op met De Hasselbraam.

Aanmelding

Voor de aanmelding van uw kind, vragen wij u om gebruik te maken van het volgende aanmeldingsformulier.

Heeft u vragen of wilt u  eens de sfeer komen proeven? Onze coördinator Marcelien vertelt u in een persoonlijk gesprek graag meer over De Hasselbraam. U kunt haar bereiken op telefoonnummer (0599) 245400 of via e-mail marcelien@kinderopvangdehasselbraam.nl.

 

Heb je een vraag over een van onze diensten of wil je een afspraak maken?

We helpen je graag verder!