Kinderopvang

Uw kind verdient het beste! Dat bent u vast met ons eens! Wij staan met veel plezier klaar om de zorg voor uw kind uit uw handen te nemen. We vinden het belangrijk dat we uw kind niet alleen opvangen, maar ook stimuleren in zijn of haar ontwikkeling, net zoals u dat thuis zou doen.
Op De Hasselbraam worden de kinderen van 0-4 jaar opgevangen in verticale groepen. Hierdoor leren kinderen al op jonge leeftijd om te gaan met oudere en jongere kinderen.

De groepsruimtes
De groepsruimtes van de kinderopvang zijn zowel binnen als buiten afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Er is natuurlijk ruimte om te bewegen, maar ook om even rustig in een hoekje een boekje te ‘lezen’. Door de inrichting en de verschillende spelmaterialen krijgen kinderen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen. De veiligheid en hygiëne van onze ruimtes worden regelmatig gecontroleerd

Voeding, verzorging en luiers
Voor maaltijden van uw kind wordt gezorgd, met uitzondering van dieetproducten of andere voedingsmiddelen buiten de algemene verstrekkingen. Luiers en andere verzorgingsartikelen zijn inbegrepen.

Onze locaties
Wij hebben locaties in Eext, Eexterveen, Gieterveen en Gasselte. Wilt een keertje komen kijken en de sfeer proeven? Maak dan nu een afspraak bij uw gewenste locatie.

 

 

Heeft u een vraag over een van onze diensten of wilt u een afspraak maken?

We helpen u graag verder!