Peuterspeelzaal ‘t Hummelhoes

Peuterspeelzaal ‘t Hummelhoes
De Hasselbraam in Eext biedt peuterspeelzaal aan voor kinderen tussen de 2-4 jaar. De peuterspeelzaal is gevestigd in onze kinderopvanglocatie aan ‘t Witzand 4 in Eext.

Openingstijden
Peuterspeelzaal ‘t Hummelhoes is elke maandag tot en met vrijdagochtend geopend van 08.15 uur tot 12.15 uur tijdens alle schoolweken. Voor opvang tijdens de vakanties kunt u kijken bij de kinderopvang.

Aanbod
Met speelhoeken is een gezellige ruimte gecreëerd. In de hoeken worden verschillende soorten activiteiten aangeboden (zoals de autohoek, de bouwhoek, de leeshoek, de puzzel/spelletjes hoek, de poppenhoek etc.). En we spelen elke dag buiten.
Aan de hand van de Piramide Methode werken we met thema’s die gaan over vertrouwde dingen waaraan we onze activiteiten, boekjes en liedjes koppelen. Piramide is een totaal peuterprogramma. Dit betekent dat er aandacht is voor alle ontwikkelingsgebieden van het kind.

Rekentool
Via de rekentool hiernaast kunt u de netto kosten voor de kinderopvang berekenen.

Aanmelding
Voor de aanmelding van uw kind, vragen wij u om gebruik te maken van het volgende Aanmeldingsformulier Peuteropvang.

Heeft u vragen of wilt u eens de sfeer komen proeven? Neem dan contact op met onze coördinator Jolanda. U kunt haar bereiken op telefoonnummer (0592) 330853 of via e-mail jolanda@kinderopvangdehasselbraam.nl.

 

Locaties Peuterspeelzaal

Locatie informatie

De rekenmodule wordt geladen,
een moment geduld aub....