Peuterspeelzaal ‘t Spikertje

De Hasselbraam biedt in Eexterveen peuterspeelzaal aan voor kinderen van 2 – 4 jaar. De peuterspeelzaal is gevestigd in het gebouw achter basisschool de Kameleon.

Openingstijden
Peuterspeelzaal ‘t Spikertje is elke maandag en woensdag geopend van 08:15 uur tot 12:15 uur tijdens alle schoolweken. Voor opvang tijdens de vakanties kunt u kijken bij de kinderopvang.

Aanbod
Met speelhoeken is een gezellige ruimte gecreëerd. In de hoeken worden verschillende soorten activiteiten aangeboden. En we spelen altijd een tijdje buiten.
Aan de hand van de Piramide Methode werken we met thema’s die gaan over vertrouwde dingen waaraan we onze activiteiten, boekjes en liedjes koppelen. Piramide is een totaal peuterprogramma. Dit betekent dat er aandacht is voor alle ontwikkelingsgebieden van het kind.

Rekentool
Via de rekentool hiernaast kunt u de netto kosten voor de kinderopvang berekenen.

Aanmelding
Voor de aanmelding van uw kind, vragen wij u om gebruik te maken van het volgende Aanmeldingsformulier Peuteropvang.

Heeft u vragen of wilt u eens de sfeer komen proeven? Onze coördinator Tamara vertelt u in een persoonlijk gesprek graag meer over De Hasselbraam. U kunt haar bereiken op telefoonnummer (0598) 221400 of via e-mail tamara@kinderopvangdehasselbraam.nl.

Locaties Peuterspeelzaal

Locatie informatie

 

De rekenmodule wordt geladen,
een moment geduld aub....


Heeft u een vraag over een van onze diensten of wilt u een afspraak maken?

We helpen u graag verder!