Peuterspeelzaal ’t Porkenhoesie

De Hasselbraam biedt in Gieterveen peuterspeelzaal aan voor alle kinderen van 2 – 4 jaar. De peuterspeelzaal is gevestigd in het dorpsgebouw bij de school.

Openingstijden
De opvang is elke maandag, dinsdag en donderdagochtend geopend van 08.30 uur tot 12.00 uur tijdens alle schoolweken. Voor opvang tijdens de vakanties kunt u kijken bij de kinderopvang.

Aanbod
Met speelhoeken is een gezellige ruimte gecreëerd. In de hoeken worden verschillende soorten activiteiten aangeboden (zoals de autohoek, de bouwhoek, de leeshoek, de puzzel/spelletjes hoek, de poppenhoek etc.). En, als het weer het toelaat, spelen we altijd een tijdje buiten.
Aan de hand van de Piramide Methode werken we met thema’s die gaan over vertrouwde dingen waaraan we onze activiteiten, boekjes en liedjes koppelen. Voorbeelden van thema’s zijn: feest, eten en drinken, mensen jij en ik, wonen en verkeer. Dit doen we met de Piramide methode. Piramide is een totaal peuterprogramma. Dit betekent dat er aandacht is voor alle ontwikkelingsgebieden van het kind.

Tarieven

De eigen bijdrage is altijd afhankelijk van uw inkomen. Tweeverdieners, of alleenstaande ouders die werken, maken gebruik van de kinderopvangtoeslag.

Voor ouders die geen gebruik kunnen maken van de kinderopvangtoeslag is er de gemeentelijke regeling, voor een tegemoetkoming in de kosten. Deze regeling wordt via de Hasselbraam aangevraagd. Hierbij varieert uw eigen bijdrage van € 18,- tot € 76,- per maand. Naast uw bijdrage ontvangen wij dan een bijdrage van de Gemeente Aa en Hunze.

Heeft u vragen over de kosten, neem dan contact op met De Hasselbraam.

Verzamel inkomen Soort Netto uurprijs eerste kind Maandelijkse ouderbijdrage
 € 20.000  Peuter/kinderopvang  € 0,72  € 18,00
 € 30.000  Peuter/kinderopvang  € 1,04  € 26,00
 € 40.000  Peuter/kinderopvang  € 1,44  € 36,00
 € 50.000  Peuter/kinderopvang  € 1,92  € 48,00
 € 60.000  Peuter/kinderopvang  € 2,28  € 57,00
 € 70.000  Peuter/kinderopvang  € 2,80  € 70,00


Aanmelding

Voor de aanmelding van uw kind, vragen wij u om gebruik te maken van het volgende aanmeldingsformulier.

Heeft u nog vragen of wilt u eerst eens de sfeer proeven? Onze coördinator Esmée Lammerts vertelt u in een persoonlijk gesprek graag meer over De Hasselbraam. U kunt haar bereiken op telefoonnummer (0599) 648428 of via e-mail gieterveen@kinderopvangdehasselbraam.nl.

Heb je een vraag over een van onze diensten of wil je een afspraak maken?

We helpen je graag verder!

Contactformulier