Tarieven

De tarieven voor de kinderopvang voor 2019 zijn:

Kinderdagverblijf:

  • Variant A: Kinderdagopvang in dagdelen (7.00-12.30 en 12.30-18.00) tijdens 51 weken: € 8,05 per uur.
  • Variant B: Flexibele opvang op afspraak: € 8,40 per uur. U legt samen met ons vast welke tijden uw kind komt. U neemt minimaal 7 uur per week af. Tijdens 40 schoolweken en minimaal 6 weken opvang buiten de schoolweken. U geeft uw opgave voor de opvang minimaal 6 weken van te voren door. We werken met halve en hele uren.
  • Variant C: Opvang alleen in schoolweken: € 8,70 per uur. Opvang op dagdelen (7.00-12.30 en 12.30-18.00). U kunt extra opvang aanvragen voor de schoolvakanties.
  • Variant D: Geheel flexibel: € 8,95 per uur.  Minimaal 3,5 uur aaneengesloten per opvangdag. Het minimum aantal af te nemen is 320 uur per jaar. We werken met halve en hele uren. Uren worden in een budgetpotje ondergebracht. Uren moeten minimaal zes weken van te voren worden aangevraagd om een plaats te kunnen garanderen voor uw kind.

 

Kinderopvangtoeslag
De overheid verleent een tegemoetkoming voor de opvangkosten, afhankelijk van de hoogte van het belastbare gezinsinkomen. Voor een berekening van de nettokosten verwijzen wij u naar de website van het ministerie van OCW: www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/
Daar kunt u de kinderopvangtoeslag ook direct aanvragen. Bent u niet in het bezit van internet en/of wilt u hulp bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag? Neem dan contact op met De Hasselbraam. Wij helpen u graag verder.

 

Heb je een vraag over een van onze diensten of wil je een afspraak maken?

We helpen je graag verder!

Contactformulier