Kinderopvang Eext

Openingstijden
Het kinderdagverblijf is van maandag t/m vrijdag open van 7.00 uur tot 18.00 uur.
Verlengde openingstijden is van maandag t/m donderdag bespreekbaar.

Sluitingsdagen
We zijn alleen gesloten op nationale feestdagen en tussen Kerst en Oud en Nieuw. De hele zomervakantie zijn wij open. In week 31 en 32 vindt de opvang plaats in Eext en Eexterveen.

Ons aanbod
Wij bieden kinderdagverblijf voor 0 tot 4 jarigen op basis van afname per dagdeel tot flexibel per uur volgens uw werkrooster. Voor uw peuter (2-4 jaar) hebben wij ‘s ochtends een peuterspeelzaalprogramma als uw opvang start vanaf 8.15 uur.

We werken op De Hasselbraam met thema’s die gaan over vertrouwde dingen waaraan we onze activiteiten, boekjes en liedjes koppelen. Voorbeelden van thema’s zijn: feest, eten en drinken, mensen jij en ik, wonen en verkeer. Wij gebruiken hierbij de Piramide methode.

Tarieven
Wij bieden standaard kinderopvang inclusief alle vakanties voor € 8,05 per uur. Wilt u meer maatwerk tot zelfs betalen per uur, ook dat kan!
Voor het complete overzicht van alle tarieven, verwijzen wij u naar de pagina tarieven.

Aanmelding
Wilt u uw kind aanmelden voor reguliere kinderdagopvang, dan vragen wij u om gebruik te maken van het aanmeldingsformulier.

Wilt u uw kind aanmelden voor flexibele kinderdagopvang, heeft u vragen over de opvangmogelijkheden of wilt u eerst eens de sfeer proeven? Neem dan contact op met onze coördinator Jolein van den Brink. U kunt ze bereiken op telefoonnummer (0592) 330853 of via jolein@kinderopvangdehasselbraam.nl.

 

Heeft u een vraag over een van onze diensten of wilt u een afspraak maken?

We helpen u graag verder!

Contactformulier