Kinderopvang Eexterveen

Openingstijden
Het kinderdagverblijf is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.00 uur tot 18.00 uur.

Sluitingsdagen
We zijn alleen gesloten op nationale feestdagen en tussen Kerst en Oud en Nieuw. In de zomervakantie vindt in week 31 en 32 alle opvang plaats in Eext en Eexterveen.

Ons aanbod
Wij bieden kinderdagverblijf voor 0 tot 4 jarigen op basis van afname per dagdeel tot flexibel per uur volgens uw werkrooster. Voor uw peuter (2-4 jaar) hebben wij ‘s ochtends een peuterspeelzaalprogramma als uw opvang start vanaf 8.15 uur.

We werken op De Hasselbraam met thema’s die gaan over vertrouwde dingen waaraan we onze activiteiten, boekjes en liedjes koppelen. Voorbeelden van thema’s zijn: feest, eten en drinken, mensen jij en ik, wonen en verkeer. Wij gebruiken hierbij de Piramide methode.

Tarieven
Wij bieden standaard kinderopvang inclusief alle vakanties voor € 8,05 per uur. Wilt u meer maatwerk tot zelfs betalen per uur, ook dat kan! Voor het complete overzicht van alle tarieven, verwijzen wij u naar de pagina tarieven.

Aanmelding
Wilt u uw kind aanmelden voor reguliere kinderdagopvang, dan vragen wij u om gebruik te maken van het aanmeldingsformulier.

Wilt u uw kind aanmelden voor flexibele kinderdagopvang, heeft u vragen over de opvangmogelijkheden of wilt u eerst eens de sfeer proeven? Neem dan contact op met onze coördinator Esmée Lammerts. U kunt haar bereiken op telefoonnummer 06-31663394 of via e-mail eexterveen@kinderopvangdehasselbraam.nl.

 

Heeft u een vraag over een van onze diensten of wilt u een afspraak maken?

We helpen u graag verder!

Contactformulier