Kinderopvang

Uw kind verdient het beste! Daar bent u het vast met ons over eens! Wij staan met veel plezier klaar om de zorg voor uw kind uit uw handen te nemen. We vinden het belangrijk dat we uw kind niet alleen opvangen, maar ook stimuleren in zijn of haar ontwikkeling, net zoals u dat thuis zou doen.
Stimuleren van de ontwikkeling van kinderen doen we door gericht tijd te besteden aan contact met de baby’s, door veel aandacht te besteden aan het praten met kinderen en het stimuleren van hun taalkennis, maar ook door ze met behulp van thema’s een afwisselend aanbod aan activiteiten aan te bieden. U kunt dan denken aan beweegspelletjes, knutselactiviteiten, verkleden maar ook puzzelen en bouwen en natuurlijk ook veel zingen.
Op De Hasselbraam worden de kinderen van 0-4 jaar opgevangen in verticale groepen. Hierdoor leren kinderen al op jonge leeftijd om te gaan met oudere en jongere kinderen.

Het dagprogramma:
Er zijn op iedere dag een aantal vaste terugkerende momenten (eten, slapen, groepsactiviteiten, vrij spelen). Dit geeft een kind houvast en zorgt voor voldoende afwisseling van rust en activiteiten. Bij de activiteiten zorgen wij ook voor een goede afwisseling in binnen en buiten activiteiten. Voor kinderen beneden de 1 jaar wordt het ritme gevolgd dat het kind zelf aangeeft.

Voeding, verzorging en luiers
Voor maaltijden van het kind wordt gezorgd, met uitzondering van dieetproducten of andere voedingsmiddelen buiten de algemene verstrekkingen. Luiers en andere verzorgingsartikelen zijn inbegrepen.

Oudercontact
We vinden het belangrijk dat er goed contact is tussen ouders/verzorgers en pedagogisch medewerkers. Tijdens de breng- en haalmomenten is er gelegenheid om informatie over uw kind uit te wisselen. Daarnaast organiseren wij eenmaal per jaar een oudergesprek waarin wij u een beeld schetsen van de ontwikkeling van uw kind op de groep

 

Heeft u een vraag over een van onze diensten of wilt u een afspraak maken?

We helpen u graag verder!

Contactformulier