Overblijf Gieterveen

Samenwerkingsschool de Oostermoer in Gieterveen heeft de verzorging van de Tussenschoolse opvang aan De Hasselbraam uitbesteed.

Hoe verloopt de TSO?
Alle TSO kinderen worden opgewacht door de leidster bij de deur van de TSO. Iedereen ruimt direct zijn/haar jas en tas op en gaat rustig naar binnen en aan tafel zitten. Zodra iedereen binnen is, wordt er verwacht dat alle kinderen even stil zijn en dan beginnen we tegelijk met eten en drinken.

Rond 12:30 uur mogen de kinderen van tafel, zodat er nog voldoende tijd is om lekker binnen of buiten te spelen. Zo kunnen de kinderen nog even ontspannen voor de les weer begint.

Voor het spelen worden diverse materialen aan kinderen aangeboden zoals speelgoed, spelletjes, creatieve materialen en buiten speelmaterialen.

De leidsters begeleiden de kinderen tijdens en na de lunch in hun spel en organiseren regelmatig leuke, vrijblijvende activiteiten.

Openingstijden
De Tussenschoolse opvang is tijdens lesweken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tijdens de middagpauze geopend.

Tarieven
Tussenschoolse opvang: € 2,50 per keer. Facturatie is achteraf, rond de 10e van de maand.

Aanmelding
Wilt u uw kind aanmelden voor de Tussenschoolse opvang, dan kunt u dit doen via het inschrijfformulier. Voor het aan- en afmelden van de dagen gebruiken wij een ouderportaal. U kunt uw kind tot 9.00 uur de dag zelf afmelden, deze uren blijven 3 maand geldig. Op de dag zelf aanmelden kan tot 9.00 uur met de app, tussen 9.00 – 12.00 uur moet u uw kind telefonisch aanmelden.

Wilt u graag een kennismakingsgesprek of informatie uitwisselen voor de TSO, dan kunt u contact opnemen met Esmée Lammerts te bereiken op (0599) 648428 of via e-mail gieterveen@kinderopvangdehasselbraam.nl.

 

Locaties Overblijf

Locatie informatie

 

Heeft u een vraag over een van onze diensten of wilt u een afspraak maken?

We helpen u graag verder!

Contactformulier