Overblijf Gasselte

Openbare basisschool de Dobbe heeft De Hasselbraam heeft de verzorging van de Tussenschoolse opvang aan De Hasselbraam uitbesteed.

Hoe verloopt het overblijven
De leerlingen van de onderbouw (groep 1-4) verzamelen zich voor het klaslokaal van groep 3/4 en worden daar opgehaald door een gediplomeerd pedagogisch medewerker van de Hasselbraam. Samen met deze medewerker lopen ze vervolgens naar de TSO ruimte voor de lunch. De bovenbouw kinderen gaan zelfstandig naar de ruimte.
We proberen om 12.30 uur het eten af te ronden zodat de kinderen voldoende tijd hebben om lekker binnen of buiten te spelen. Zo kunnen ze nog even ontspannen voor de les weer begint. Voor het spelen worden diverse materialen aan kinderen aangeboden zoals lego, spelletjes, creatieve materialen maar ook buiten speelmaterialen. Onze medewerkers begeleiden de kinderen tijdens en na de lunch in hun spel en organiseren regelmatig leuke, vrijblijvende activiteiten.

Openingstijden
De Tussenschoolse opvang is tijdens lesweken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend tijdens de middagpauze.

Tarieven
Tussenschoolse opvang: € 2,85 per keer. U kunt ook gebruik maken van een lunchkaart. De kosten hiervan zijn € 0,50 per keer. Facturatie is achteraf, rond de 10e van de maand.

Aanmelding
Wilt u uw kind aanmelden voor de Tussenschoolse opvang, dan kunt u dit doen via het inschrijfformulier. Voor het aan- en afmelden van de dagen gebruiken wij een ouderportaal. U kunt uw kind tot 9.oo uur de dag zelf afmelden, deze uren blijven 3 maand geldig. Op de dag zelf aanmelden kan tot 9.00 uur met de app, tussen 9.00 – 12.00 uur moet u uw kind telefonisch aanmelden.

Wilt u graag een kennismakingsgesprek of informatie uitwisselen voor de TSO, dan kunt u contact opnemen met Karin Mekers te bereiken op (0599) 858183 of via kovgasselte@kinderopvangdehasselbraam.nl.

U kunt zich ook nog steeds aan en afmelden middels de klapper voor de TSO die op school aanwezig is.

Locaties Overblijf

Locatie informatie

 

Heeft u een vraag over een van onze diensten of wilt u een afspraak maken?

We helpen u graag verder!

Contactformulier